Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical


Data: 08/11/2018 - 09/11/2018
Hora: 09.30
Lloc: Via Laietana, 16. Sala d'actes - Barcelona (Barcelonès)
Convoca:
Observacions:

El 8 i 9 de novembre de 2018 tindran lloc a la sala d'actes de la seu de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16 de Barcelona) les segones Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical, que portaran per lema 'La precarietat laboral: desigualtat i discriminació'.

Les jornades serviran per tractar temes com el treball a temps parcial com a factor de discriminació, la corresponsabilitat en la conciliació de la vida laboral i familiar, els judicis amb perspectiva de gènere en la jurisdicció social, els reptes de la negociació col·lectiva en matèria de desigualtat i bretxa salarial, la desigualtat retributiva entre homes i dones o la discriminació i la doble escala salarial des del punt de vista jurídic.

A més, també està previst concedir el premi Josep Devesa a la millor comunicació amb la finalitat de fomentar i reconèixer la investigació en relació amb els temes tractats en les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical.

Feu clic per veure:

- el cartell de les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en català)
- el cartell de les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en castellà)

- el tríptic de les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en català)
- el tríptic de les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en català) 

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI