Via Laietana, 16. 7a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Qui som

La Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya és una entitat privada, sense ànim de lucre, creada el 1992 per la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, i té com a finalitats:

a) Impulsar, dissenyar i impartir accions formatives amb contingut social i sindical, adreçades a treballadors i treballadores, als seus representants que concorren a les candidatures de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, com als afiliats i afiliades del sindicat.

b) Promoure la reflexió, l’estudi, la recerca i la investigació en relació amb la cultura i els valors de transformació social que defensa la Comissió Obrera Nacional de Catalunya i els principis recollits en els seus estatuts.

c) Recuperar, tractar, classificar, emmagatzemar, preservar i difondre el patrimoni històric documental del sindicat Comissió Obrera Nacional de Catalunya, així com documents relacionats amb la història del moviment obrer a Catalunya, especialment a partir de la dècada dels seixanta.

d) Fomentar l’ús de la llengua catalana, com a llengua pròpia de Catalunya i l’aranès com a llengua pròpia de la Vall d’Aran.

D’acord amb els principis que propugna i defensa la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, la Fundació, en la realització de les seves activitats, haurà de prestar especial atenció a l’efectivitat de la igualtat entre dones i homes. 

Composició del Patronat de la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya

Montserrat Delgado Pérez             Presidenta
Jordi Llorens Huc                           Tresorer
Javier Tébar Hurtado                      Secretari

Vocals

Maribel Ayné Domingo
Juan Carlos Donado-Mazarrón Romero
Joan Carles Gallego i Herrera
Alba García Sánchez
Xesús B. González  López
Ramón Griñón Escobedo
Alfons Labrador Tames
Toni Mora Núñez
Juan Carlos Moral Sevillano
Miguel Peláez García
Montse Ros Calsina
Rosa Sans Amenós
Jaume Sellés Santiveri
Juan Manuel Tapia Rubio
Aina Vidal Sáez


Equip de treball

Rosa Sans Amenós                 Direcció-gerència

Javier Tébar Hurtado             Direcció Arxiu Històric
Juan Manuel Garcia Simal       Documentalista

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI