Via Laietana, 16. 7a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Premi Aurora Gómez 

A la lluita feminista en l'àmbit laboral 

La Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya ha obert la convocatòria de la setena edició, 2016, del Premi Aurora Gómez, A la lluita feminista en l'àmbit laboral.

El premi, de caràcter anual, té com a objectiu reconèixer persones, col·lectius, entitats o organitzacions socials que s'hagin distingit per la seva tasca a favor de les reivindicacions de gènere en el món laboral i sindical. Porta el nom de la destacada dirigent sindical Aurora Gómez (1951-2006), que va dedicar bona part de la seva vida a lluitar pels drets de les dones i de la gent treballadora, i que aquest any commemorem el 10è aniversari de la seva mort.

 

Us adjuntem les bases del Premi, que també les podeu consultar en web de la Fundació 


© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI