Via Laietana, 16. 7a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


 

 

Bases

Premi Aurora Gómez

a la lluita feminista en l’àmbit laboral

 

 

 

 

9a edició 2018

 

1a. El Premi Aurora Gómez a la lluita feminista es concedeix a persones, col•lectius, entitats o organitzacions socials que s’han distingit per les seves actuacions en el món laboral i sindical, en la lluita per assolir la igualtat i eradicar o disminuir les discriminacions per raons de gènere que es donen en aquests àmbits i, al mateix temps, atorgar valor al treball de les dones.

Les propostes presentades han de tractar d’activitats desenvolupades des de la perspectiva de gènere en alguns dels camps següents:

1. Acords de negociació col•lectiva en qualsevol matèria i àmbit.
2. Plans d’igualtat a les empreses innovadors i exportables.
3. Experiències de lluita, de diàleg i de concertació social entre els agents socials i l’Administració en l’àmbit territorial amb relació a polítiques públiques (gestió i usos del temps, mobilitat, etc.).
4. Estudis, treballs de recerca o actuacions destacades en la lluita contra la desigualtat per raó de gènere en l’àmbit laboral.
5. Productes culturals (documentals, exposicions, etc.) relacionats amb la igualtat de gènere en el món del treball.

2a. El guardó del Premi consisteix en una obra original de l’escultora Mercè Riba.

3a. Les candidatures poden ser proposades per qualsevol persona o entitat.

4a. El termini de presentació de candidatures acaba el 15 de setembre de 2018.

5a. Les candidatures es presentaran per correu electrònic a fcg@ccoo.cat amb les dades d’identificació i contacte de qui proposa la candidatura, les dades d’identificació i contacte de la persona o entitat proposada com a candidata, i una descripció del treball o activitat desenvolupat. També es poden fer arribar a la Fundació Cipriano García, Via Laietana, 16, 5è, 08003 Barcelona.

S’hi pot afegir la informació i els annexos que es considerin oportuns perquè el jurat tingui el coneixement adient sobre les propostes a avaluar.

6a. El jurat està compost per Joana Agudo, Dolors Comas d’Argemir, Mercè Otero Vidal i Teresa Torns.

7a. El jurat adjudicarà el Premi per majoria simple. Així mateix, es reserva la facultat de declarar-lo desert. Emetrà el seu veredicte a finals de setembre de 2018. El lliurament del premi es farà en el marc de la celebració de la jornada pel treball digne (7 d’octubre).

 

8a. La Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya farà divulgació del veredicte a través dels mitjans que cregui oportuns.

 

9a. La participació en aquest Premi comporta l’acceptació de cadascuna d’aquestes bases

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI