Via Laietana, 16. 7a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Bases

Premi Aurora Gómez

a la lluita feminista en l’àmbit laboral

 

 

 

 

8a edició 20171a.
El Premi Aurora Gómez a la lluita feminista es concedeix a persones, col·lectius, entitats o organitzacions socials que s’han distingit per les seves actuacions en el món laboral i sindical per eradicar o disminuir les discriminacions per raons de gènere que es donen en aquests àmbits i, al mateix temps, atorgar valor al treball de les dones.

 

Les propostes presentades han de tractar d’activitats desenvolupades des de la perspectiva de gènere en alguns dels camps següents:

 

1. Acords de negociació col·lectiva en qualsevol matèria i àmbit.

2. Plans d’igualtat a les empreses innovadors i exportables.

3. Experiències de lluita, de diàleg i de concertació social entre els agents socials           i l’Administració en l’àmbit territorial amb relació a polítiques públiques (gestió i usos del temps, mobilitat, etc.).

4. Estudis, treballs de recerca o actuacions destacades orientades a l’eliminació   de les discriminacions per raó de gènere en l’àmbit laboral.

5. Productes culturals (documentals, exposicions, etc.) relacionats amb la  igualtat de gènere en el món del treball.

 

2a. Com a reconeixement del Premi concedit, s’entregarà al guanyador o guanyadora l’original d’una obra de l’escultora Mercè Riba.

 

3a. Les candidatures poden ser proposades per qualsevol persona o entitat. 

 

4a. El termini de presentació de candidatures acaba el 31 de maig del 2017.

 

5a. Les candidatures es poden presentar preferentment per correu electrònic a fcg@ccoo.cat amb les dades d’identificació i contacte de qui proposa la candidatura, les dades d’identificació i contacte de la persona o entitat proposada com a candidata, i una descripció del treball o activitat desenvolupat; o bé es poden fer arribar a la seu de la Fundació Cipriano García, Via Laietana, 16, 7è, 08003 Barcelona.

 

S’hi pot afegir la informació i els annexos que es considerin oportuns perquè el jurat tingui el coneixement adient sobre les propostes a avaluar.

 

6a. El jurat està compost per Joana Agudo, consellera del Comitè Econòmic i Social Europeu, en representació de CCOO; Dolors Comas d’Argemir, catedràtica d’antropologia social i cultural de la Universitat Rovira i Virgili; Mercè Otero Vidal, professora i assessora de coeducació, i Teresa Torns, sociòloga i membre del QUIT.

 

7a. El jurat adjudicarà el Premi per majoria simple. Així mateix, es reserva la facultat de declarar-lo desert. El jurat emetrà el seu veredicte al 20 de juny del 2017

 

 

8a. La Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya farà divulgació del veredicte del jurat i del nom de la persona, col·lectiu, entitat o organització social guardonada, a través dels mitjans que cregui oportuns.

 

9a. La participació en aquest Premi comporta l’acceptació de cadascuna d’aquestes bases.


© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI