Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Dones de Tabacalera, uns temps i uns espais de memòria


FotoAquest és un projecte de recuperació de la memòria històrica d'unes dones de Tarragona que simbolitzen l'ocupació femenina, l'emancipació i la lluita: les dones de la Tabacalera.

En recuperar la història a partir de la documentació, però sobretot de les fonts orals, a través de les veus de les dones, de les diferents experiències vitals dels seus records, veiem la doble presència, la desigualtat en el salari rebut, les dificultats en la participació política i les difícils condicions de vida, i la tristor quan la fàbrica va tancar. Però també alegries compartides, la solidaritat, la complicitat entre les dones, la il•lusió per viure i la utopia per canviar les coses.

Podeu consultar un resum de les entrevistes biogràfiques en el web del projecte

17/12/2009

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI