Via Laietana, 16. 7a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


El projecte ''Maquiles. L'esclavitud laboral del segle XXI'' obté el premi Aurora Gómez a la lluita feminista en l'àmbit laboral

Lliurament del Premi Aurora Gómez en la seva primera convocatòria


FotoLa primera edició del Premi Aurora Gómez a la lluita feminista en l'àmbit laboral s'ha resolt amb el lliurament del premi al projecte cultural "Maquiles. L'esclavitud laboral del segle XXI", elaborat per la Secretaria de Formació Sindical i Cultura de CCOO de Catalunya i presentat per Mercè Garcés. 

L'acte de lliurament del Premi va tenir lloc el 14 de juny, a les 18 hores, a la sala d'actes de CCOO de Catalunya.  El jurat ha valorat de manera molt positiva la concepció crítica i transformadora de la cultura en la transmissió dels valors d'equitat i igualtat de gènere així com també la globalitat del projecte. També ha posat de manifest la qualitat tècnica i artística del treball presentat, la diversitat de suports en què es presenta (exposició, documental, programes de mà, web multilingüe) i les propostes didàctiques, adreçades a diferents nivells educatius. 

Com a reconeixement del premi concedit s'atorgà una escultura de Mercè Riba. En aquesta ocasió comptarem amb l'actuació de la guitarrista Montserrat Ardèvol.

Trobareu més informació de "Maquiles. L'esclavitud laboral del segle XXI" al web www.ccoo.cat/maquila.

La Fundació Cipriano Garcia va instituir el Premi Aurora Gómez amb la voluntat de reconèixer aquelles activitats realitzades en l'àmbit laboral i sindical dirigides a eradicar les discriminacions per raó de gènere i posar en valor el treball de les dones i la seva contribució als drets de ciutadania.

Feu clic per veure:
-la invitació
-el cartell de l'acte
-la galeria fotogràfica de l'acte


14/06/2010

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI