Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


La Biblioteca de l'Arxiu Històric de CCOO de Catalunya, en línia


FotoDes del passat 4 d’octubre, l’Arxiu Històric de CCOO de Catalunya ja té el seu catàleg de la biblioteca en línia a través d’Internet.

Fa uns mesos l’AHCO va instal·lar el programari lliure ‘Kobli’, una aplicació pensada per posar a l’abast de tothom les seves bases de dades complint tots els estàndars de descripció i catalogació de documents. Des de la seva instal·lació, l’AHCO ha estat treballant en la migració de dades des de l’anterior programa en ús (Winisis) a l’actual aplicació. El resultat és un nou catàleg bibliogràfic. Ja s’està treballant per posar a l’abast de tots els usuaris els catàlegs de premsa i de cartells.

Es pot consultar a l’adreça http://biblioteca.ccoo.cat


09/11/2011

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI