Via Laietana, 16. 7a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Organizat per CEFID de la UAB i la Fundació Cipriano García, amb la col·laboració de la Red de Archivos Históricos de CCOO

VIII Trobada Internacional d'Investigadors del Franquisme


FotoTranscorreguts vint anys d’ençà que, el novembre de 1992, se celebrés també a Barcelona la I Trobada d’Investigadors del Franquisme, resulta convenient realitzar un balanç tant del creixement i l’evolució de la historiografia sobre el període com de les mateixes Trobades, un fòrum ben consolidat entre els investigadors, com demostra la seva mateixa continuïtat organitzativa, i amb capacitat d’adaptació a les noves necessitats historiogràfiques.

 

Com en les edicions anteriors, la Trobada pretén estimular el debat historiogràfic sobre la dictadura i l’època franquista, i en aquesta ocasió proposa incorporar una visió comparada que remeti a altres dictadures i altres societats. La VIII Trobada pretén esdevenir així l’espai idoni tant per a la presentació de recerques inèdites com per continuar avançant en la perspectiva de situar la història del franquisme en el context internacional.

La Trobada s'estructurarà al llarg de dues jornades completes. Després de la conferència inaugural, la major part del temps s'estructurarà en quatre sessions dins de les quals s'organitzaran espais de treball simultanis per al debat tant de les comunicacions com de les temàtiques que hi estiguin vinculades. Com a cloenda, es realitzarà un plenari de balanç.

Per participar a la Trobada cal insciure-s'hi i abonar una quota de 35 euros. El termini d'inscripció estarà obert des del 15 de gener fins al 30 de setembre de 2013.

Segona circular13/02/2013

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI