Via Laietana, 16. 7a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Presentació del llibre: Movimiento obrero y sindicalismo, de Jean Jaurès


Foto El proper 17 de març tindrà lloc a Barcelona la presentació del llibre del dirigent socialista francès Jean Jaurès (1859-1914), Movimiento obrero y sindicalismo. Es tracta d’una recopilació d’articles de l’autor, publicats al diari “L’Humanité”, que ell mateix va fundar.

Aquests articles versen sobre qüestions relacionades amb el món del treball i el pensament socialista (sindicalisme i organització dels treballadors, cooperativisme, vaga i sufragi universal), i molts dels articles mantenen una plena vigència i no havien estat publicats en castellà fins ara. Aquesta edició inclou també la conferència que el 1911 Jaurès va pronunciar a Buenos Aires.

La presentació del llibre es farà a les 19.00 h la sala Maria Aurèlia Capmany del Centre Cívic Pati Llimona, carrer Regomir, 3, Barcelona.

Hi participaran, Juan Manuel Patón, traductor del llibre; Josep Mª Álvarez, secretari general de la UGT, i Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya.

-Invitació
-Més informació02/03/2016

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI