Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Teatre: 'A voz ahogada', un homenatge a Miguel Hernández


Foto

Una obra de teatre recorda els presos polítics del franquisme


A voz ahogada relata el dia a dia al Penal de Burgos, una de les presons més terribles del franquisme. Estava ocupat majoritàriament per presos polítics comunistes, molts d’ells reconeguts intel·lectuals.

L’obra es basa en el testimoni del poeta republicà represaliat Marcos Ana, i també de presos polítics catalans que van compartir el seu captiveri, Lluís Martí Bielsa i Enric Pubill, i de l'Antònia Jover, nascuda entre reixes com a filla de presos polítics.

Ha estat dirigida per Iván Campillo, que també l’interpreta, juntament amb Mireia Clemente, Ramon Godino, Jordi Martí i Raül Tortosa. La documentació ha anat a càrrec de l’Associació Catalana d’Expressos Polítics del franquisme.


La roda de premsa de presentació de l'espectacle tindrà lloc a la seu del Memorial Democràtic, carrer Peu de la Creu, 4, 08001 Barcelona, el 12 d'abril, a les 12 h.

L’obra de teatre es podrà veure el 15 d’abril de 2016, a les 19,30, al Teatre Joventut de l'Hospitalet, carrer Joventut, 10, l'Hospitalet de Llobregat.04/04/2016

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI