Via Laietana, 16. 7a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Mor Saturnino Bernal, històric sindicalista de CCOO del Vallès Occidental


Foto

Ahir va morir l’històric sindicalista de CCOO al Vallès Occidental, Saturnino Bernal, a l’edat de 76 anys. Referent de la lluita obrera en aquest territori, el Satur va ser responsable de CCOO a Cerdanyola del Vallès. Aquest extremeny, treballador de la històrica Aiscondel, va ser un dels destacats impulsors de la vaga de 21 dies que va tenir lloc amb motiu de l’assassinat per trets de la policia de Manuel Fernández Márquez, a Sant Adrià. El Saturnino va ser també un dels 113 detinguts de l’Assemblea de Catalunya. Juntament amb la seva dona, la inseparable Dolores Sánchez, va ser un dels símbols de la lluita obrera que van fer possible la democràcia al nostre país.

La vetlla està tenint lloc a la sala 3 del tanatori de Sabadell i la cerimònia de comiat serà demà dissabte, 16 d'abril, a les 9.30 hores al mateix tanatori.

Recordatori d'un amic d'en Saturnino, afiliat a CCOO

veure arxiu

15/04/2016

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI