Via Laietana, 16. 7a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


'E.P. Thompson. Marxisme i història social' de J.Sanz, J. Babiano, F. Erice (Eds).


Foto Ara fa poc més de mig segle va ser publicat un text enlluernador, aviat convertit en clàssic i destinat a remoure els fonaments d'una recent il·luminada història social: The Making of the English Working Class. Amb aquest motiu, la Fundación de Investigaciones Marxistas i la Fundación Primero de Mayo de Comisiones Obreras van organitzar les Jornadas de debate medio siglo después. E. P. Thompson y la formación de la clase obrera en Inglaterra (Madrid, 27-28 de juny de 2013).

El resultat del conjunt d'intervencions i debats d'aquelles jornades es recull ara a l’obra de recent publicació deJ. Sanz, J. Babiano, F. Erice (Eds.), E. P. Thompson. Marxisme i Història social. (Siglo XXI de España Editores, 2016).

E.P.Thompson. Marxisme i història social


22/04/2016

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI