Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


ESPACIO PÚBLICO, MEMORIA HISTÓRICA Y DERECHOS HUMANOS DE L'11 AL 13 DE JULIOL

2016 AMESDE ALS CURSOS D'ESTIU DE UCM


Foto

Aquest curs d’estiu d’AMESDE i la Universitat Complutense d’enguay tindrà lloc de l’11 al 13 de juliol a  la Biblioteca Histórica Marqués de Valdecilla, Carrer Noviciado, 3, Madrid.

  

Director: Jaime Ruiz Reig, AMESDE

Secretaria: Maria Garzón Molina. FIBGAR

Coordinadora:Begoña Regueiro Salgado

Col·laboradors: AMESDE, FIBGAR, EUROM


Hi participaran, entre d’altres, Baltasar Garzón. Jurista; Jordi Guixé i Corominas, Director European observatory on memories (Eurom); Josep Calvet Bellera, Investigador i Doctor en Història; Cristina Almeida Castro, advocada; Francisca Sauquillo Pérez del Arco, Comissionada de l’Ajuntament de Madrid; Ricard Conesa Sánchez, Historiador y Màster en Cultura Històrica i Comunicació; Direcció General Memoria Democrática Andalucía, i Jaime Ruiz Reig. President d’AMESDE.
Programa

 

 15/06/2016

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI