Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Commemoració de l'exili republicà a La Jonquera


Foto

La Direcció General de Relacions Institucionals i el Parlament,  juntament amb el Memorial Democràtic, el Museu Memorial de l’Exili i el Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre, han organitzat una jornada per commemorà l’exili republicà, que tindrà lloc diumenge, 5 de febrer de 2017, a la que us convidem a participar. Es visitaran llocs emblemàtics de l’exili  en un recorregut d’un dia per totes dues bandes de la frontera.

El desplaçament es farà en autobusos (gratuïts) que sortiran, cap a La Jonquera, des de Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Manresa i Terres de l’Ebre. Més endavant oferirem informació detallada sobre el programa i l’horari de sortida i arribada.


Més informació

 23/01/2017

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI