Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


“Pasos a la izquierda” num. 7


Foto

La revista de reflexió teòrica i política Pasos a la izquierda arriba a la setena entrega amb un sumari en que destaquen els temes internacionals, com ara el referèndum constitucional italià, el Brexit, l'elecció de Trump als Estats Units i les crisis polítiques successives i acumulades de les esquerres europees, amb propostes incisives per al seu redreçament.

La nòmina d'autors és brillant: Poul Rasmussen i Udo Bullman, Wolfgang Streeck, Dominique Meda, Geoff Eley o Paolo Flores d'Arcais, entre d'altres. En l'àmbit nacional, destaquen les reflexions de Victòria Rodríguez Blanco, Bartolomé Clavero, Eva Izquierdo i Joan Bosco Díaz de Urmeneta, al voltant dels problemes de la justícia, l'educació i l'emigració forçada de la joventut. No falten les ressenyes de diversos llibres actuals, de lectura urgent.
23/01/2017

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI