Via Laietana, 16. 7a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


En el marc de l'11 de Setembre

La Confederació davant dels fets nacionals


Foto En el marc de l’11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, CCOO de Catalunya organitza un debat sobre la Confederació davant dels fets nacionals. Aquest debat forma part de la trobada  Galeuscat  i tindrà lloc el divendres, 8 de setembre, a les 10 hores, a la sala 11 de la seu central de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, primera planta, de Barcelona).

El debat serà presentat per Alfons Labrador, coordinador del Seminari Salvador Seguí, i i comptarà amb les intervencions de Loli Garcia, secretaria general de CCOO d’Euskadi; Ramon Sarmiento, secretari general de CCOO de Galicia, i de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya. L’acte estarà moderat per Dolors Llobet, secretaria d’Afiliació, Estudis i Coordinació dels Òrgans de Direcció de CCOO de Catalunya.


Video amb les intervencions 01/09/2017

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI