Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Debat sobre "Treball esclau. Passat i present"


Foto

La Fundació Cipriano García – CCOO de Catalunya organitza un debat sobre "Treball esclau. Passat i present", en el que farem un diàleg entre el treball esclavitzat en el passat i el que va representar en l’estructura econòmica i social de la ciutat de Barcelona, i el que avui significa el treball d’explotació severa al món i com ens interpel·la. En aquest acte es presentarà la guia de l’itinerari Barcelona, llegats de l’esclavitud i l’abolicionisme.


Hi intervindran: Javier Laviña, professor d’història d’Amèrica de la Universitat de Barcelona, i Michela  Albarello, secretària  d’Internacional i Cooperació de CCOO de Catalunya. Presenta l’acte: Toni Mora, secretari de Política Territorial, Acció Social i Migracions de CCOO de Catalunya.

L’acte tindrà lloc el proper dilluns 30 d’octubre a les 18 hores a l'Speakers’ Corner - Espai l’Assemblea, a la seu de CCOO de Catalunya (Via Laietana,16, soterrani, Barcelona).
Cartell

 

Invitació

Galeria d'imatges

Video de les intervencions

 25/10/2017

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI