Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Les administracions públiques davant l'economia digital


La revista Perspectiva, editada per la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO, que té ja 10 números publicats, presenta a Barcelona una jornada en què es posarà sobre la taula el futur de les administracions públiques amb el títol "Les administracions públiques davant l'economia digital".

L'acte tindrà lloc el dimecres 15 de novembre, a les 11 h, a la seu de CCOO de Catalunya, a l'Espai l'Assemblea (Via Laietana 16, soterrani).

Hi intervindran Quim Brugué, catedràtic de ciència política a la Universitat de Girona, i Manolo Fages, secretari general de l'FSC - CCOO de Catalunya.

La jornada pretén donar una visió de les administracions públiques davant els reptes als quals ens enfrontem la ciutadania: els canvis digitals i els diferents problemes creats per aquest fenomen, com l'analfabetisme digital, la bretxa digital o la manca de preparació de nombrós personal públic davant els nous avenços digitals.

Video de la Jornada30/10/2017

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI