Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Presentació del llibre 'Els cristians i el moviment obrer. L'experiència catalana durant el franquisme'


Foto Dimarts, 30 de gener del 2018, a les 18 h, tindrà lloc la presentació del llibre Els cristians i el moviment obrer. L’experiència catalana durant el franquisme, d’Emili Ferrando, historiador i membre del Grup de Recuperació de la Memòria Històrica de Benassal.

Es tracta d’un estudi sobre l’experiència catalana de la repressió exercida pel règim franquista sobre els militants obrers cristians, sobre els seus mitjans de comunicació i sobre les mateixes organitzacions apostòliques (HOAC, JOC i ACO), entre els anys cinquanta i principis dels setanta.

Hi intervindran:

- Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya
- Mercè Solé, en representació de la Delegació de Pastoral Obrera
- Emili Ferrando, autor del llibre

L’acte tindrà lloc a l’Speakers’ Corner - Espai l’Assemblea, a la seu nacional de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, soterrani, Barcelona)

Invitació

Galeria de fotografies

Video de l'acte

23/01/2018

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI