Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Presentació del llibre: 'Les mans del PSUC. Militància'


Foto

El Memorial Democràtic ha publicat el llibre Les mans del PSUC. Militància,  editat per Josep Puigsech i Giame Palà, amb la participació de diversos especialistes.

La presentació tindrà lloc dilluns, 29 de gener, a les 19 h, al Memorial Democràtic. Hi participaran el director del Memorial Democràtic, Plàcid Garcia-Planas, i Josep Puigsech, historiador i editor del llibre.

El PSUC fou una organització significativa durant els anys bèl·lics, esdevingué el motor de la posterior lluita antifranquista i, finalment, un dels protagonistes principals de la transició a la democràcia. Així, doncs, 1936-1990 són els anys d’una Catalunya marcada, entre d’altres elements nuclears, pel PSUC.

Recentment s’ha commemorat el 80è aniversari de la fundació del PSUC, resulta una bona oportunitat afrontar una nova reflexió sobre el contingut i significat de les aportacions d’aquest partit a la nostra història.

Invitació25/01/2018

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI