Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Presentació del llibre "Verdugos impunes. El franquismo y la violación sistémica de los derechos humanos"


Foto

El proper divendres 13 d’abril, tindrà lloc la presentació del llibre Verdugos impunes. El franquismo y la violación sistémica de los derechos humanos, de José Babiano, director de l’Área d’Historia, Archivo y Biblioteca de la Fundación 1º de Mayo; Gutmaro Gómez, professor d’Història Contemporània de la Universidad Complutense; Antonio Míguez, professor del departament d’Història Contemporània de l’Universidade de Santiago de Compostela, i Javier Tébar, professor d’Història de la Universitat de Barcelona i de la UAB, i director de l’Arxiu Històric de CCOO de Catalunya.

El llibre ofereix una magnífica exposició de la violència del règim franquista i una anàlisi rigorosa de la seva forma d'operar i de les estructures que es van crear i es van adaptar per dur a terme una repressió sistemàtica i una constant violació dels drets humans.


L’acte es farà a les 19 h, a la Llibreria La Central del Raval, carrer Elisabets, 6, Barcelona, i comptarà amb la participació de Javier Tébar, Jaume Asens, Mercedes García Aran i Gonzalo Pontón.
Invitació

 

Més informació

 13/04/2018

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI