Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Exposició - diàleg: “Que no s'apagui la llum d'Elna”


Foto

El proper dimarts 17 d’abril, a les 18 h, tindrà lloc al vestíbul de la seu de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16), la inauguració de l’exposició “Que no s’apagui la llum d’Elna”, a càrrec de Rosa Sans, directora de la  Fundació Cipriano Garcia – CCOO de Catalunya.

A continuació, a l’Espai Assemblea (Via Laietana, 16), s’iniciarà un diàleg en el qual intervindran Nicolàs García (ex alcalde d’Elna i promotor del memorial), que farà una explicació del procés de constitució del Memorial, el present i el futur, i Michela Albarello (Secretària de la Secretaria Internacional), que situarà el tema des de la intervenció de les dones, l’ajuda mútua i la solidaritat per tirar endavant aquell projecte.

En finalitzar, Esteve Bosch, de la Federació de Sanitat, farà un recital de poemes relacionats amb l’èxode republicà.

Galeria de fotografies video del Diàleg Que no s'apagui la llum d'ElnaInvitació

 

 17/04/2018

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI