Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Presentació del document “Una proposta per a la democràcia, la convivència i la cohesió social”

Presentació pública del Seminari Salvador Seguí


Foto

Presentació pública del Seminari Salvador Seguí

El proper dimarts, 15 de maig a les 18 hores. tindrà lloc la presentació públcia del Seminari Salvador Seguí amb la conferència:
“Salvador Seguí i el desenvolupament del sindicalisme de classe a Catalunya”, a càrrec de Juan Cristóbal Marinello, investigador postdoctoral de l’Institut d’Història Contemporània de la Universidade Nova de Lisboa i la presentació del document “Una proposta per a la democràcia, la convivència i la cohesió social”, a càrrec d’Alfons Labrador, coordinador del Seminari Salvador Seguí i president de la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya.

L'acte tindrà lloc a la sala42 de la seeu de CCOO de Catalunya i farà la cloenda Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya i serà presentat per Dolors Llobet, secretària d’Afiliació, Estudis i Coordinació dels Òrgans de Direcció.

Cartell 

Galeria de fotografies  i Video de les intervencions

Ponencia de Juan Cristobal Marinello: 
Salvador Seguí i el desenvolupament del sindicalisme de classe a Catalunya

Document Una proposta per a la democràcia, la convivència i la cohesió social
07/05/2018

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI