Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Seminari “Gregorio López Raimundo i el PSUC”


Foto

El Seminari Permanent d’Història del PSUC, en el que participa la Fundació Cipriano Garcia, amb la col·laboració del MUHBA organitza un seminari sota el títol “Gregorio López Raimundo i el PSUC”. Nascut a l'Aragó, l’11 de juny del 1914, Gregorio López Raimundo emigrà a Barcelona de jove. Durant la guerra civil milità a les Joventuts Socialistes Unificades i més tard va ingressar al PSUC, del qual fou secretari general des de mitjans dels anys cinquanta. Bona part de la seva activitat es va desenvolupar al país, i es convertí en referent i símbol de la lluita antifranquista i del moviment obrer i els moviments socials. 

El seminari tindrà lloc al MUHBA (plaça del Rei, s/n.), Sala de Martí l'Humà, el dilluns 11 de juny de 2018, a les 16.30 h.

Entrada gratuïta.

Es recomana reserva prèvia.
Per informació i reserves podeu contactar al telèfon 
93 256 21 22 o al correu electrònic: reservesmuhba@bcn.cat

Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h

Programa del seminari11/05/2018

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI