Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Presentació dels treballs dels estudiants de la 1a edició del postgrau en Idees i Experiències Polítiques Transformadores


Foto

Un cop finalitzada la primera edició de la diplomatura de postgrau en Idees i Experiències Polítiques Transformadores, els estudiants presentaran els treballs de diplomatura el proper divendres 29 de juny, de 17 a 20.30 hores, a l’Espai l’Assemblea, a la seu de CCOO de Catalunya.

Presentació dels treballs dels estudiants de la primera edició de la diplomatura de postgrau en Idees i Experiències Polítiques Transformadores, que imparteix la UAB amb la
Fundació Cipriano García i la Fundació Nous Horitzons.

Aquest postgrau, que imparteix la UAB amb la Fundació Cipriano García i la Fundació Nous Horitzons, adreçat a l'alumnat universitari, amb titulació acadèmica, i a persones sense la titulació requerida, vinculades a l’associacionisme polític i social, i a les institucions i administracions públiques, va comptar, en la seva primera edició, amb la participació de 15 alumnes, dels quals 9 eren persones vinculades a Comissions Obreres.

L’objectiu del postgrau en Idees i Experiències Polítiques Transformadores és que es coneguin les principals idees polítiques transformadores de l’època contemporània: socialisme, anarquisme, sindicalisme, ecologisme i feminisme. Aproximar-se a altres idees i teories polítiques més recents. Així com les experiències històriques i actuals més rellevants en els quals s’han desplegat els projectes polítics transformadors.

També aquest any vam iniciar una segona edició del postgrau (curs 2017-2018), del qual ja ha finalitzat la part lectiva i resta el lliurament dels tres treballs de final de postgrau (han de ser lliurats el mes de setembre). En aquesta edició hi estan participant 18 alumnes.

Aquesta experiència formativa ha estat valorada positivament tant per les persones assistents com pels responsables sindicals, i en aquesta trobada tindrem l’ocasió de conèixer el resultat del seu treball.

Aquesta formació forma part de l’itinerari formatiu que tenim a CCOO per a persones afiliades i compromeses en diferents òrgans de participació sindical i, a la vegada, oferim l’oportunitat de poder fer-la a aquelles persones afiliades per la seva formació personal.

Invitació

Galeria de fotografies
29/06/2018

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI