Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Futur Monument Presó de Dones de les Corts


Foto

El passat mes de Gener de 2018 es va fer pública la resolució del Concurs convocat per l'Ajuntament de Barcelona per a l'Espai de Memòria, Monument Presó de Dones de les Corts. Projecte llargament reivindicat per la ciutadania, especialment des de 2013, quan la Plataforma Futur Monument Presó de Dones de les Corts,  de la qual forma part la Fundació Cipriano Garcia - CCOO, començà a treballar de forma transversal per tal de debatre entorn a les formes de transmissió de la memòria de la presó en l'espai públic. 


L'acte de lliurament del projecte guanyador tindrà lloc el proper 10 d'octubre al xamfrà on s'ubicarà el Futur Monument, entre els Carrers Joan Güell i Europa, a les 18 hores,  en el marc de la Festa Major del Districte.
Participaran:


  • Maria Victòria Garcia (Grup de Dones Elisenda de Montcada / Plataforma Futur Monument Presó de Dones de les Corts)
  • Núria Ricart, Jordi Henrich, Fernando Hernández (Equip del projecte guanyador)
  • Jordi Guixé (EUROM Fundació Solidaritat - Universitat de Barcelona)
  • Ricard Vinyes (Comissionat de Memòria - Ajuntament de Barcelona)
  • Agustí Colom (Regidor del Districte de les Corts - Ajuntament de Barcelona)


27/09/2018

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI