Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


La noche en que los Beatles llegaron a Barcelona


Foto

El dimarts 16 d'octubre, tindrà lloc la celebració d'una sessió conjunta dels seminaris permanents del Grupo de Estudios del Exilio Literario (GEXEL-CEDID) i el Grup de Recerca sobre l'Època Franquista (GREF-CEDID).

Aquesta sessió estarà dedicada a la novel·la  La noche en que los Beatles llegaron a Barcelona, d'Alfons Cervera, i hi intervindran el mateix autor i Martí Marín (UAB), Juan Antonio Masoliver Ródenas (crític literari), Miguel Riera (editor) i Javier Tébar (Fundació Cipriano García).

La novel·la d'Alfons Cervera insisteix un cop més en el que s'ha convertit en el seu principal senyal d'identitat literària: la necessitat de recordar, de fer memòria, de preguntar per un passat infame que mai acaba de passar sinó que segueix viu i, a estones, amb la mateixa intensitat de llavors.


L’acte se celebrarà a les 16 h, a la sala d'actes de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. 







08/10/2018

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI