15è Cicle de Cinema i Drets Humans

Exposició: “La catàstrofe de les guerres. Guerres, víctimes de l'exili… refugiats” a Lleida


Foto En el marc del 15è Cicle de Cinema i Drets Humans,  organitzat per la Universitat de Lleida i del qual CCOO de Lleida és col·laborador juntament amb la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida, Amnistia Internacional i l’Ateneu Popular de Ponent, podeu veure l'Exposició. "La catàstrofe de les guerres. Guerres, víctimes de l'exili...refugiats", realitzada per CCOO.

Aquesta exposició recull la tragèdia que van patir els milers de persones que van haver de creuar les fronteres entre Espanya i França al 1939 i la seva coincidència amb el que està passant actualment amb els milers de persones que fugen de Síria, destrossada per la guerra.

L'exposició estarà al vestíbul del Rectorat de la Universitat de Lleida del 5 al 24 de novembre.

En aquesta edició del cicle es parlarà de l’antifeixisme, de la violència institucional i la tortura, del dret a morir dignament, del tancament dels CIE, de les agressions sexuals i la violència contra les dones i del dret a unes ciutats per a tothom. Les projeccions van acompanyades de conferències de persones relacionades amb les pel·lícules i enteses en el tema de què tracten.  + informació30/10/2018