Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Exposició: "La indústria tèxtil en mans de les dones. L'Hospitalet"


Foto

Del 12 al 23 de novembre del 2018, l’exposició “La indústria tèxtil en mans de les dones. L’Hospitalet” es podrà visitar al vestíbul de la seu de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, Barcelona).

CCOO d’Indústria de Catalunya, la Secretaria de Dones i Polítiques LGTBI de CCOO, i la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya han organitzat aquesta exposició, on es recullen testimonis de les mateixes treballadores i la seva participació en les lluites obreres per millorar les seves condicions laborals, en un àmbit que històricament ha estat propi de l’univers femení.

L’acte d’inauguració tindrà lloc el 12 de novembre a les 17 h, amb les intervencions de Yolanda Navarro Fernández, secretària de Polítiques d’Igualtat de CCOO d’Indústria de Catalunya; Alba Garcia Sànchez, secretària de Dones i Polítiques LGTBI de CCOO de Catalunya, i Conxa Llinàs Carmona, comissària de l’exposició.

 

Més informació

 

Cartell

Galeria de fotografies05/11/2018

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI