Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Ofrena floral i visita exposició

Commemoració del 109è aniversari de l'afuselllament de Ferrer i Guàrdia


Foto Un any més, el 15 d'octubre a Montjuïc, la Fundació Cipriano García i CCOO de Catalunya han participat a l'homenatge a Francesc Ferrer i Guàrdia, pedagog i fundador de l'escola moderna, que va ser afusellat el 1909.

Per a aquesta edició, el parlament commemoratiu ha estat a càrrec de  Pere Solà. Per part de CCOO de Catalunya, han assistit a l’acte Tere Esperabé, responsable de Política Educativa de la Federació d'Educació de CCOO de Catalunya, i Lluís Filellla, síndic de l’Afiliació del sindicat. 
  

La principal novetat d'enguany ha estat la visita posterior a l'exposició "La Revolució pedagògica de Ferrer i Guàrdia" al Castell de Montjuïc, justament al lloc on va ser afusellat el pedagog el 13 d'octubre de 1909, ara fa 109 anys, després d'un judici sense garanties.  

Galeria de fotografies

07/10/2018

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI