Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Presentació del llibre: 'La revolución tranquila', de Bruno Estrada


Foto En el llibre La revolución tranquila, de Bruno Estrada, adjunt al secretari general de CCOO, reflexiona sobre com l'esquerra pot recuperar l'hegemonia cultural perduda des de finals del segle passat. Aquesta recuperació, segons l'autor, es farà a partir d'un procés social més complex que en el passat, ja que que el treball no ocupa el mateix espai de centralitat que ara fa un segle.

La Fundación 1 de Mayo i la Fundació Cipriano García han organitzat la presentació d'aquest llibre, que ha prologat Joaquín Estefania i ha estat editat per l'editorial Bomarzo, el proper 11 de desembre, a les 18 hores, a l'Espai l'Assemblea, a la seu de CCOO de Catalunya.

A més de l'autor, hi intervindran: Pere Rusiñol, periodista d'Alternativas Económicas; Paola Lo Cascio, historiadora i politòloga, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

Invitació

Galeria de Fotografies

Video presentació

11/12/2018

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI