Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Amb la participació d'Irídia i Amnistia Internacional

Taula debat Resistència LGTBI en temps de Bolsonaro, Trump i Le Pen


L'Àmbit LGTBI de CCOO de Catalunya organitza una taula debat: "Feministes i deversxs: resistència LGTBI en temps de Bolsonaro, Trump i Le Pen", amb la presència de Monica Benicio, feminista, activista de drets humans i militant LGTBI, una de les veus més importants de la resistència democràtica a Brasil. Monica és vidua de Marielle Franco, regidora de Rio de Janeiro brutalment assassinada a l'inici de l'any, un crim que segueix impune; Anne-Cath, defensora i lluitadora per l'antiracisme polítc, pel moviment LGTBI; Carla Vall Dorán, advocada penalista especialista en drets humans de la Fundació Irídia, i Dani Vilaró, responsable de Comunicació d'Amnistia Internacional a Catalunya.

L'obertura de l'acte serà a càrrec d'Alba Garcia, secretària de Dones i Polítiques LGTBI de CCOO de Catalunya.

La recepció d'assistents tindrà lloc a les 10.30 hores a la sala d'actes de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, Barcelona).

03/12/2018

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI