Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Article a la revista 'Anuari IET de Trabajo y Relaciones Laborales' - Nuevo número "Presente y futuro del Trabajo"

"Clase, precariedad y ejército global de reserva en el capitalismo flexible. Algunas consideraciones en perpectiva histórica"


Foto José Babiano, director del Area de Historia, Archivo y Biblioteca de la Fundación 1º de Mayo  i Javier Tébar, director del Arxiu Històric de CCOO de Catalunya (Fundació Cipriano García) han publicat a la revista Anuari IET de Trabajo y Relaciones Laborales en el número sobre 'Presente y futuro del Trabajo' un article "Clase, precariedad y ejército global  de reserva en el capitalismo flexible. Algunas consideraciones en perpectiva histórica" en el que es reflexiona en clau històrica sobre la naturalesa i característiques de les noves formes laborals.

En un primer apartat es tracta sobre els processos associats a "l'economia de plataforma" i a les noves figures de treball atípic, després es tracten sobre els problemes que hi ha en el debat sobre la noció de precarietat i finalment es tracta sobre l'anàlisi de la construcció de la classe obrera com identitat col·lectiva.

Per llegir l'article

21/12/2018

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI