Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Club de lectura online d'El Viejo Topo

Llegim: "Trabajo y hogar ", amb la seva autora Núria Sánchez Mira


Foto

La revista El Viejo Topo inicia el Club de lectura online amb el llibre " Trabajo y hogar. Un análisis de género y clase en un contexto de crisis ", de Núria Sánchez Mira, que va obtenir el Premi Ángel Rozas a la recerca en ciències socials, 2014. Les inscripcions estan obertes fins el 7 de febrer de el 2019.

El llibre analitza les transformacions en la divisió social del treball entre homes i dones. I ho fa en un moment en què està canviant acceleradament -almenys en part de la societat- el rol masculí com "proveïdor domèstic". Vist des d'una perspectiva feminista, es tracta un assaig rigorós i documentat que dóna pistes sobre els canvis que van a produir-se en els propers anys, a més de donar compte dels que ja s'han produït o s'estan produint.


Més informació04/02/2019

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI