Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Exposició: "Guerres, persones refugiades i solidaritat"


Foto

Acte de presentació de l'exposició de CCOO, "Guerres, persones refugiades i solidaritat", que tindrà lloc el dimecres, dia 20 de febrer, a les 18.30 h, a l’Institut Aiguaviva, rambla de Pompeu Fabra, 1, de Mollet del Vallès.


L’exposició parla de les víctimes de les guerres, refugiades i de l’exili, i la mostra de solidaritat que representa la història de la Maternitat d’Elna.

L’acte serà conduït pels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Aiguaviva de Mollet del Vallès, i forma part de les activitats que han de realitzar per treballar els temes: república, guerra i exili.

Hi intervindran Rosa Sans, directora de la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya, i Gonzalo Plata, secretari general de CCOO del Vallès Oriental - Maresme - Osona.

L’exposició romandrà oberta fins al 25 de febrer a la sala d’actes de l’institut.


Invitació

 20/02/2019

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI