Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Premis de poesia de CCOO de Catalunya 2019


Foto

CCOO de Catalunya convoca els seus premis de poesia 2019: Premi Miquel Martí i Pol” (en llengua catalana), Premi José M. Valverde (en llengua castellana) i Memorial José López García (per a persones afiliades, en català o castellà). Hi podran participar les persones que no hagin obtingut el primer premi en les dues edicions anteriors dels premis. No es podran presentar poemes guardonats en altres certàmens.


El tema és lliure i s’atorgarà un primer premi dotat amb 400 € i un accèssit dotat amb 200 € per a cada modalitat. Seran desestimats aquells treballs que no reuneixin totes les condicions demanades. La resolució del jurat es farà pública en un acte que tindrà lloc durant el mes de maig del 2019.

El termini de presentació de poemes finalitza el dia 21 d’abril del 2019.

Bases25/02/2019

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI