Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Organitzada per la Fundació del Museu Històricosocial de la Maquinista Terrestre i Marítima, SA, i MACOSA

Jornada sobre “La situació actual de la justícia a Espanya: politització, (in)dependència, (in)eficiència, (des)crèdit , (des)legitimació...?”.


Foto La Fundació del Museu Històricosocial de la Maquinista Terrestre i Marítima, SA, i MACOSA organitza una jornada sobre “La situació actual de la justícia a Espanya: politització, (in)dependència, (in)eficiència, (des)crèdit , (des)legitimació...?”.


El col·loqui anirà a càrrec del Sr. Jordi Agustí Julia, president de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates i magistrat emèrit del Tribunal Suprem.


Aquest acte tindrà lloc a la seu de la Fundació (carrer Ferran Junoy, s/n, Parc de La Maquinista), el dia 21 de març, a les 18.30 hores, i comptarà amb l'assistència i la participació del Sr. Francesc José María, advocat, patró de la fundació i moderador del col·loqui.


Invitació

13/03/2019

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI