Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Mobilitza't pels drets socials

Pel sistema públic de pensions!


Foto Les agrupacions de pensionistes de CCOO d'Industria juntament amb la Federació de Pensionistes de CCOO de Catalunya han organitzat un acte, "Mobilitza't pels drets socials! Pel sistema públic de pensions!" per al proper dimecres 27 de març, a les 9.30 hores, a la sala d'actes de CCOO de Barcelona.
A l'acte hi intervindran:
Miquel Lluc, secretari general de la Federació de Pensionistes de CCOO de Catalunya: "Observatori social, una radiografia del retrocés en drets socials".
Michela Albarello, secretària d'Internacional de CCOO de Catalunya: "Drets socials a Europa: reivindicacions i mobilitzacions convocades per la CES".
Joan Coscubiela, director de la Escuela del Trabajo de CCOO: "Seguretat Social, diagnosi i futur".

Estarà moderat per Raúl Lopez, responsable d'Afiliació-Pensionistes de COOO d'Indústria i clourà l'acte Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

19/03/2019

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI