Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Els debats del Cipri

Populisme(s). Canvis socials i tendències polítiques


Foto

En el marc del Maig de la Cultura i el Treball, Els debats del Cipri tracten sobre Populisme(s). Canvis socials i tendències polítiques, el proper dilluns 6 de maig, a les 18 hores, a la sala 11 de la seu de CCOO de Catalunya  (Via Laietana, 16 de Barcelona).

Steven Forti, historiador de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Nova de Lisboa i Gemma Ubasart, politòloga de la Universitat de Girona, reflexionaran perquè en un context de canvis socioeconòmics globals, que generen desigualtats i inseguretats, la democràcia s'afebleix i els populismes creixen.  Farem una mirada a la situació política de Catalunya, Espanya, Europa i el món després de les eleccions generals del 28 d'abril i en la perspectiva de la convocatòria del 26 de maig.

Conduirà el debat, Sònia Olivella, d'Irídia, Centre per la defensa dels Drets Humans.

Invitació

Galeria de fotografies

Video de les intervencions

26/04/2019

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI