Via Laietana, 16. 5a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
format impressió |
Idiomes


  

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


Maig de la Cultura i el Treball

Lliurament dels Premis de Poesia de CCOO de Catalunya 2019


Foto

El lliurament dels Premis de Poesia 2019 Miquel Martí i Pol, José M. Valverde i Memorial José López García, convocats per l’Àmbit de Cultura de CCOO de Catalunya, tindrà lloc el proper dissabte 25 de maig, a les 12 h, en el decurs d’una jam-session a la plaça de Víctor Balaguer de Barcelona.

Enguany, amb motiu de la commemoració del centenari del naixement de Joan Brossa, es farà un homenatge a aquest gran poeta i al seu compromís social i polític.

L’acte s’iniciarà amb una breu presentació de la figura de Joan Brossa, a càrrec de Marià Hispano, dins del marc de les “Perifèries poètiques de CCOO”, i amb la lectura dels seus poemes, amb la participació d’Esteve Bosch. Alternarem la lectura poètica amb una jam-session del grup Random Blue. Finalment, conclourà amb la lectura de l’acta del jurat i el lliurament dels premis.

 
Invitació

 

 13/05/2019

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI