Dilluns, 27 de maig, a les 18 h, al vestíbul de CCOO de Catalunya

Inauguració de l'exposició 'Teresa Pàmies. Tot és en els llibres', a càrrec de Joan Carles Gallego


Foto

El proper dilluns, 27 de maig, a les 18 h, Joan Carles Gallego, director de l’Aula de Treball, Economia i Societat de CCOO de Catalunya, inaugurarà l’exposició “Teresa Pàmies. Tot és en els llibres” al vestíbul de la seu nacional de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, 08003 Barcelona). En finalitzar, hi haurà un petit piscolabis per als assistents.

L’acte, organitzat pel Servei Lingüístic de CCOO de Catalunya amb el suport del Departament de Cultura i la col·laboració de la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya, s’emmarca dins les activitats de l’Any Pàmies de la Generalitat de Catalunya, amb què es ret homenatge a Teresa Pàmies, enguany que es compleixen 100 anys del seu naixement.

L’exposició, produïda per la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de les Dones i el Departament d’Educació, romandrà al vestíbul de CCOO de Catalunya del 27 de maig al 14 de juny.

Teresa Pàmies (8 d’octubre del 1919, Balaguer - 13 de març del 2012, Barcelona) és una de les escriptores més importants de la literatura catalana i una dona amb un fermíssim compromís social i polític. De formació autodidacta, feminista i antifeixista, va escriure novel·la, assaig, articles i cròniques, i va esdevenir una destacada representant del periodisme militant d’esquerres.

Cartell23/05/2019