Ampliació del termini de presentació de treballs

Premis de poesia de CCOO de Catalunya


Foto

Amb la finalitat de contribuir a la contenció de la COVID-19, i atenent a les instruccions de les autoritats en relació amb les mesures de prevenció, des de CCOO de Catalunya, i donada la situació d’excepcionalitat que estem vivint en aquests moments, s’ha decidit ampliar el termini de presentació de treballs per als seus premis de poesia: Miquel Martí i Pol (en llengua catalana), José M. Valverde (en llengua castellana) i Memorial José López García (per a persones afiliades, en català o castellà).

És per això que el termini de presentació dels originals ha quedat ajornat fins al 15 de setembre del 2020.

Hi podran participar les persones que no hagin obtingut el primer premi en les dues edicions anteriors dels premis. També poden participar tots els poemes que no hagin estat guardonats en altres certàmens. El tema és lliure i l’extensió del poema o del conjunt de poemes ha de ser d’un mínim de 80 i un màxim de 140 versos (la prosa poètica es compta per línies). Seran desestimats aquells treballs que no reuneixin totes les condicions demanades. La participació al premi implica l’acceptació total de les bases. Els treballs es poden presentar en format digital a l’adreça electrònica cultura@ccoo.cat, directament o per correu, a CCOO de Catalunya, Àmbit de Cultura (Via Laietana 16, 5a planta, 08003 Barcelona). Els treballs han d’anar acompanyats, en un document a part, de les dades de l’autor o autora: categoria del premi al qual s’opta, nom i cognoms, adreça postal, telèfon, adreça electrònica. Les persones afiliades a CCOO han d’especificar també el lloc d’afiliació.

El jurat estarà format per poetes i poetesses, per escriptors i escriptores, i per una persona en representació de CCOO de Catalunya, en qualitat de secretari o secretària d’actes.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc a la tardor, en una data que serà comunicada properament.

 Veure les bases21/04/2020