Per segon any, CCOO i la Fundació Cipriano García convoquen "El dia de la fundació"

CCOO de Catalunya celebra el Dia de la Fundació


Foto

Per segon any, el sindicat organitza l’acte "El dia de la fundació". Es commemorarà la fundació del sindicat, el 20 de novembre del 1964, ara fa 56 anys, a l’església de Sant Medir de Barcelona, i servirà per posar en relleu la funció que compleix la Fundació Cipriano García, pel que fa a la memòria de les lluites obreres.

Al matí se celebrarà una jornada sota el lema “Democratitzant el treball” que repassarà experiències i propostes en l'àmbit europeu, espanyol i català, tant de l’economia social com de l’empresa mercantil que impliquen la participació de treballadores i treballadors en les decisions de les estratègiques empreses.

A la tarda se celebrarà una taula sobre el paper dels arxius en la memòria democràtica i en particular els trenta anys de l’Arxiu Històric de CCOO de Catalunya. També recordarem la figura de l’Ángel Rozas.

La situació sanitària i les mesures que se’n deriven fan que la jornada se celebri amb la modalitat semipresencial. Es retransmetrà pel canal de YouTube del sindicat i algunes de les ponències es faran per videoconferència, a fi d’organitzar l’assistència d’acord amb l’aforament disponible es prega inscripció prèvia.

Programa de la jornada

Formulari d’inscripció

Jornada del matí


Taula rodona de la tarda17/11/2020