Via Laietana, 16. 7a planta
08003 Barcelona.
Tel. 93 481 27 81
fcg@ccoo.cat
 contrast  
Idiomes


Identificació   Usuari/a    Password    què és això?


seminari
Salvador SeguíQui som? 


Organització del Seminari Salvador Seguí

Consell Assessor

Aquest consell està format per professionals de reconegut prestigi i persones de CCOO de Catalunya que volen col•laborar en el desenvolupament d'aquesta reflexió.

La seva funció és la d'aportar elements de reflexió estratègics al voltant del moviment sindical i de la seva concepció de sindicalisme de classe i nacional.

Equip de treball

Està format per persones de diferents àmbits de CCOO de Catalunya.

La seva funció és la de garantir el desenvolupament dels objectius del Seminari, la realització de les activitats previstes i garantir el suport necessari per desenvolupar les tasques del dia a dia.

Les persones que el conformen són:

Ester Boixadera
Noël Climent
Pere Colell
Jaume Gabarró
Jordi Gutiérrez
Alfons Labrador
Jordi Presas 
Jaume Rius
Josep Maria Romero
Teresa Romeu
Rosa Sans
Juan M. Tapia

Coordinador/a - dinamitzador/a:

La seva funció és la de coordinar i dinamitzar les activitats del Seminari, de l'equip de treball i del Consell Assessor.

Actualment, la persona mandatada per la Comissió Executiva de la CONC com a coordinador - dinamitzador del Seminari és Jordi Presas.

© CCOO de Catalunya | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI